+31 (0)6-11225492 info@karinboerkamp.nl

Karin Boerkamp

Keep calm, I’m your event manager

Achtergrond

Hoewel ik ben opgegroeid in het oosten van het land, woon ik nu alweer een aantal jaren met heel veel plezier in Den Haag. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de organisatie van evenementen en producties.

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, surfen en ga ik graag naar festivals en concerten. Mijn reis in Centraal Amerika was een goed moment om stil te staan bij de dingen die ik echt leuk vind (en natuurlijk om mijn surf skills en mijn Spaans te verbeteren 😉 ). Mijn brede interesse en leergierigheid zorgen ervoor dat ik altijd nieuwe dingen wil ontdekken en wil blijven leren. Het geeft me inspiratie die ik vervolgens weer in mijn werk kan gebruiken.

Na mijn opleiding Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda ben ik in Hilversum begonnen bij BNN met de organisatie van Das Coen und Sander fest in 2011. Een soort oktoberfest in de Zuiveringshal bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Voor 700 luisteraars van de Coen & Sander Show op 3FM. Daarna heb ik als producer gewerkt aan de Paperclip-ruilactie voor 3FM Serious Request.

In 2012 ben ik begonnen als eventmanager bij Obsession Evenementen & Communicatie. Gedurende 5 jaar heb ik hier heel veel verschillende soorten projecten georganiseerd voor zowel corporate bedrijven als (semi-) Overheid. Van productpresentaties tot congressen en personeelsevenementen. Voor één van deze evenementen hebben we zelfs 2 internationale event awards in ontvangst mogen nemen.

Deze projecten heb ik vaak van begin tot eind georganiseerd; contact met de opdrachtgever, het uitwerken van een voorstel inclusief het vinden van de juiste leveranciers passend bij de opdracht, financiële begrotingen etc. Voor diverse projecten heb ik ook het communicatie- en registratieproces georganiseerd. De uiteindelijke uitvoer op de dag zelf is vaak de bekroning op het werk. Om te zien hoe alle puzzelstukjes samenkomen tot èèn prachtig evenement is voor mij misschien wel het mooiste aan dit vak.

Na een korte pauze van 3 maanden, waarin ik een erg mooie reis door Midden Amerika heb gemaakt, ben ik in 2018 met veel energie en enthousiasme gestart als freelance eventmanager en producer.

Mijn kracht ligt in het bij elkaar brengen van mensen en de rust bewaren in een project. Met een heleboel enthousiasme, positiviteit en een vleugje humor zijn de samenwerkingen met zowel mijn opdrachtgevers als de leveranciers altijd een feestje. Mijn perfectionisme en ambitie zorgen ervoor dat de lat hoog ligt maar dat maakt het eindresultaat des te beter!

  • Positief 100%
  • Ondernemend 100%
  • Betrouwbaar 100%
  • Sociaal 100%
  • Doorzetter 100%