+31 (0)6-11225492 info@karinboerkamp.nl

EVENEMENTEN

Een kleine selectie van de evenementen die ik in het verleden georganiseerd heb.

Opening Airbus

De grote opening van het nieuwe pand Nebula voor Airbus Defence & Space met o.a. minister-president Rutte.

NH Collection

Een meerdaags evenement waarbij de verschillende doelgroepen werden uitgenodigd om op een bijzondere manier kennis te maken met de drie vernieuwde hotels in Amsterdam, die onderdeel waren geworden van NH Collection.

Peugeot GT Experience

In opdracht van Obsession Evenementen & Communicatie heb ik de Peugeot GT Experience georganiseerd op het circuit in Lelystad. Van de uitnodiging tot ver na het evenement werden de genodigden meegenomen in deze GT Experience. De genodigden relaties en media konden zelf de sportieve modellen van Peugeot uit testen op het race circuit. Tussendoor werden ze in de watten gelegd in de speciale truck die we in het midden van het circuit hadden gecreëerd.

Thuis bij Pernod Ricard

Een ontspannen samenzijn waarin de merken van Pernod Ricard centraal stonden en de gasten, naast netwerken, ook kennis maakten met de mooie kanten van de stad Amsterdam. De gasten werden meegenomen in het concept “Thuis bij Pernod Ricard”.

Das Coen und Sander Fest

Een soort oktoberfest voor ca. 700 bezoekers in de Zuiveringshal bij de Westergasfabiek in Amsterdam. Optredens van diverse artiesten, een live radiouitzending en een mooi feest voor de luisteraars.